Thursday, February 12, 2009

ADUN OKU

Rupa-rupanya Adun DAP yang melompat itu dikategorikan OKU. Dikatakan juga beliau mengidam Toyota Camry.

Alahai, kalau kita tahu dia OKU, sepatutnya dia tak layak jadi Adun. Orang OKU lebih mudah merajuk, kecil hati dan memerlukan layanan yang lebih. Maka tak hairanlah jika dia menerima tawaran daripada pihak yang membuat tawaran yang lebih. Itulah yang pimpinan PR Perak terlepas pandang akan ADUN ini.

Apa boleh buat...

8 comments:

Anonymous said...

Bersyukurlah dengan apa yang dikurniai Illahi.

Anonymous said...

dengar kata suami dia banyak hutang along, jadi lompat parti dapat bonus boleh setel hutanglah

abdrahim kassim said...

Walaupun OKU tapi dia pelacur yang termahal.

AFRAR YUNUS said...

salam
kasihan sama dia...

Anak Bulan said...

Puas saya memikir, rasanya Kit Siang salah tarbiyah.

Anak Bulan
Bulan Penuh 2012

gotahlantun said...

DAH SALAH, MASIH NAK TUNJUK PADA YANG LAIN...
APA2 NTAH...
APA NAK JADI DENGAN KAUORANG NIH,,

Aku OKU said...

"Orang OKU lebih mudah merajuk, kecil hati dan memerlukan layanan yang lebih. Maka tak hairanlah jika dia"

Tuan blog, Jangan anggap semua OKU spt dia.

Cakap biar elok2 sikit!

-OKU -

SBK said...

aku OKU,

i agree with you, tak semua OKU berperangai macam DUN lompat tu.... anyway...

Hanya kekurangan fizikal tidak menjadikan seseorang tidak waras pandangannya, malah akan lebih kuat dan peka terhadap perkembangan semasa...tidak semuanya sensitif dan memerlukan simpati...

Kerana mempunyai minda yang waras walaupun OKU, seseorang mempunyai pilihan untuk memilih apa yang dikehendaki....

Cuma kesalnya kita sebab dia memilih pihak yang berlainan yang telah terbukti songsangnya. Jadi tegurlah ADUN lompat itu sebagai seorang manusia dan bukannya OKU.