Wednesday, October 28, 2009

PAS KE MANA

Sepatutnya Pas kini bergerak bagaimana nak pastikan kerajaan yang ditadbirnya menjadi sebuah negeri contoh dalam semua aspek.

Tetapi kini seolah-oleh tak tau hala tujunya yang sebenar.

Harap malam ini akan clear segalanya.




4 comments:

Teluk Bakong said...

salam

Tukar je Presiden PAS

dulu Kagum kat TGHH atas ketegasanya, sekarang dah mula slow macam Pak lah

nick said...

Kalau betul apa yg diceritakan oleh hassan Ali dan Nasa bahawa memang pimpinan PAS membenarkan perundingan ( tapi bersyarat) dgn UMNO dan juga idea UG pun dtg dari pimpinan maka nampaknya pimpinan PAS tidak jujur dlm menerima dan memikul mandat rakyat yg mengundi PAS. Bagaimana pimpinan PAS boleh ( tanpa keizinan rakyat, tanpa pengetahuan rakyat serta tanpa mendapat maklum balas rakyat) dengan tergesa-gesa dan teruja2 mahu berunding dan bekerjasama dgn UMNO? Bagaimana dgn manifesto pilihanraya PAS? Bagaimana dgn amanah rakyat, mana dia ikhlas dalam memperjuangkan hak rakyat? Pimpinan PAS boleh bagi penjelasan atau adakah kedua2 manusia itu telah berbohong bagi menyelamatkan diri mereka sendiri? Rakyat menunggu dan akibatnya mungkin akan merugikan PAS pada PRU13 nanti. Adakah rakyat tersilap dalam memberi mandat kepada PAS?

Hamba.

orangkampung said...

salam,

selera manusia mungkin berbeza-beza

selera rakyat mungkin ke PRU 13

selera pemimpin mungkin ke putrajaya

bila yang kat atas dan kat bawah tak sama, tu rasa nya tak tau nak ke mana ..

jaam said...

senang lagi membangkang dari memerintah bro..! haha..